Zárt cellás Poliuretán hab

A zárt cellás szórt poliuretán hab szigetelésről

A zárt cellás szórt poliuretán hab szigetelés egy kiválóan hatékony megoldás az épületek hő- és hangszigetelésére, lépésálló felületet képez. Ez a típusú szigetelés rendkívül sűrű, és zárt pórusokkal rendelkezik, amelyek nem engedik át a nedvességet és a levegőt. Ennek eredményeként kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezik, és hatékonyan megakadályozza a hő átvitelét az egyik oldalról a másikra.
A zárt cellás poliuretán hab szigetelésnek számos előnye van. Elsősorban nagyon jó hőszigetelést biztosít, így az épületek jelentős energiamegtakarítást érhetnek el fűtési és hűtési költségeikben. Ezenkívül a zárt cellás szerkezet segít megakadályozni a nedvesség behatolását az épületbe, ami hosszú távú védelmet nyújt a penészedés és a rothadás ellen.

A zárt cellás poliuretán hab szigetelés rendkívül rugalmas, így alkalmazható különféle felületeken és alakokon, beleértve az épületek tetőit, falait, padlóit és tetőtereit. Ez a tulajdonság lehetővé teszi az épület hőszigetelésének egyenletes és szoros lezárását, minimalizálva ezzel a hőhidak kialakulását és a hőveszteséget.

Fontos megjegyezni, hogy a zárt cellás poliuretán hab szigetelés magasabb árú, mint más típusú szigetelőanyagok, azonban hosszú távú megtakarítást és élettartamot kínál a hatékony energiafelhasználás, valamint nincs karbantartási költség. Összességében a zárt cellás szórt poliuretán hab szigetelés kiváló választás azok számára, akik hosszú távú és hatékony hő- és hangszigetelést, és lépésálló felületet keresnek az épületük számára.

Padlások hőszigetelése, vízszigetelése, sarazott betonozott, osb lappal lerakott felületre, járható egybefüggő felület.
Kiadott árajánlat után az ország egész területén ingyenes felmérés.

+36 30/777-9290

HÉTVÉGÉN ÉS ESTE IS HÍVHATÓ (8 óráig)

Hullámpala tetők hő- és csapadékvíz elleni szigetelése, felújítása

Hullámpala tetők utólagos hő és vízszigetelése. Megszűnnek a palalemezek illesztései rései, szélein valamint a csavaroknál a beázás. Megszűnnek a dilatációs hő mozgások és a belső hőmérséklet ingadozás is minimálisra csökken, így kiküszöböli a belső páralecsapódást.

Trapézlemez tetők hő- és csapadékvíz elleni szigetelése, felújítása

Régi és új, trapézlemez tetők utólagos hő és vízszigetelése. A szórható purhab áthidalja tető hibáit, megszünteti a beázást a trapézlemez résein és a lemezrögzítő csavarok résein. Külső szigetelés esetén, a nyári napokon a nap nem melegíti fel a trapézlemezt, így a megszűnik az épület belső levegő hőingadozása, valamint a tetőszerkezet dilatációs repedéseit is megszünteti. A sűrűsége miatt a tetőt merevebbé teszi és akár járhatóvá válik. Megszünteti a belső páralecsapódást. Minimális a szerkezet súlyterhelése.

Mezőgazdasági, állattartó és egyéb ipai csarnokok belső oldali hő- és csapadékvíz elleni szigetelése

A fújható szigetelő hab legfőbb területe a mezőgazdasági, állattartó épületek, raktárak, csarnokok utólagos hő- és csapadékvíz elleni szigetelése. Az megfelelő hőmérséklet jelentős bevétel-növekedést eredményez a sertéstenyésztésben és baromfi nevelésben. A szigetelő purhab segítségével megoldható a nagymértékű hőingadozás, ami kedvezően hat az állatok fejlődésére.

A hőszigetelés mellett fontos a megfelelő higiénia is. A szórt purhab szigetelés az építmények belső felületén kerül felszórásra, ami egy teljesen egybefüggő lég tömör vízálló felületet alkot. A szigetelés nagy keménységű, így nagynyomású tisztítóval is tisztítható anélkül, hogy a felület megsérülne és a baktériumok a szigetelés mögé kerülnének. A szigetelő purhabnak vegyi ellenállósága is van és a penészesedés sem jelentkezik. Megszűnik a belső páralecsapódás, csöpögés.

Lapos vagy kis dőlésszögű tetők utólagos hő- és csapadékvíz elleni szigetelése

Régi és új tetők, általában beton födémes, bitumenes lemezekkel szigetelt ipari és lakóépületek szigetelése. A régi szigetelőréteget nem kell eltávolítani. A pára kiszellőzését felülvizsgálni kell, ha esetleg nem megfelelő, a régi-szigetelést perforálni kell. Új tető esetében a felület portalanítása és hő technikai számítása után szórható a poliuretán hab szigetelés.

Elérhetőségek / Ajánlatkérés

Telefon: +36 30/777-9290

(HÉTVÉGÉN ÉS ESTE IS HÍVHATÓ 20:00 óráig)

Email: purhabplusz@gmail.com

Kapcsolatfelvételhez kattintson ide!

Hasznos dolgok

GYIK

Adatkezelési tájékoztató

Impresszum

Tárhely szolgáltató