Lapostetők vízszigetelése, 15 Év Garanciával!

Régi és új tetők, általában bitumenes lemezekkel szigetelt ipari és lakóépületek szigetelése. A régi szigetelőréteget nem kell eltávolítani. Mi nagy teljesítményű, 100 méteres fűtött tömlős gépeinkkel nagyon gyors, és precíz kivitelezést tudunk eredményezni, lapostető esetében akár napi 1500- 2000 m2-t. A legmegbízhatóbb szigetelési forma lapostetők esetében is a szórt poliuretán habszigetelés. A régi szigetelés csupán átvizsgálást igényel és a felület előkészítése, vagyis portalanítása után alkalmazható a szórt poliuretán habszigetelés. Új tető esetében a felület portalanítása után szórható a poliuretán habszigetelés. Lépésálló felület, hő és vízszigetelés egyben. Könnyű súlya miatt minimálisan terheli az épületet, de ugyanakkor mégis ellenálló, lépésálló és terhelhető.

A Szórt purhab szigetelés alkalmazható: padlásfödém, tetőtér, lapos tető, hullámlemez és hullámpala víz és hőszigetelésére. A képgalériában mindenki megtalálja az igényének megfelelő képet.A szigetelés nagy előnye a régi szigetelőanyagokkal szemben, hogy egybefüggő, illesztés és toldásmentes. Jelenleg egyik legjobb hő- és vízszigetelő anyag. Kiadott árajánlat után ingyenes felmérés az ország egész területén. 15 év garancia.

Hullámpala tetők hő- és csapadékvíz elleni szigetelése, felújítása.

Hullámpala tetők utólagos hő és vízszigetelése. Megszűnnek a palalemezek illesztései között a rések és a csavaroknál a beázás. Megszűnnek a nagy hőingadozások, így kiküszöböli a belső páralecsapódást.

A tető esetében a szórt purhab szigetel, és hosszan tartó tetőburkolati rendszert biztosít. A szórt poliuretán hab használatával jelentős energiaköltség takarítható meg, emellett megnöveli az ingatlan értékét.

A szórt poliuretán habot egy speciális berendezés segítségével juttatjuk fel a felületre. A szórt poliuretán hab többféle formában-, illetve sűrűségben létezik.Nyitott cellás, fél merev, és a kemény vagy merev habok, amelyek teljesen lépés állóak, illetve terhelhetők. A habtípusokból mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő típust.

A zárt cellás szórt purhab kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett tökéletesen vízzáró és lépésálló is. A helyszíni gyártásnak köszönhető, teljesen egybefüggő, hő- és vízszigetelést biztosít.

A szórt poliuretán hab két vegyi komponens reakciójának eredményeképp jön létre. A komponensek felmelegítve kerülnek kifújásra.

https://www.facebook.com/szortpurhab2006kft/?view_public_for=279823179060094

Amennyiben felkeltettük érdeklődését hívjon vagy írjon bátran a megadott elérhetőségen.